15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “NO GLAMOUR”: Γνωρίστε την Ekaterina Basova Gonzalez

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο κοινό η έκθεση φωτογραφίας των οκτώ γυναικών φωτογράφων που συμμετείχαν την περασμένη εβδομάδα στην Πάφο κάτω απο τον τίτλο “No Glamour”.


Οι επτά ρωσσίδες και η μια παφίτισσα φωτογράφοι παρουσίασαν εξαιρετικά δείγματα τις δουλείας τους και κατέπληξαν όσους είχαν την τύχη να επισκεφθούν την έκθεση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το PafosPress.com σε μια προσπάθεια να προωθήσει τον Πολιτισμό θα παρουσιάσει τις οκτώ συμμετέχουσες στην έκθεση με την προβολή μέρους της δουλειάς τους, δύο λόγια απο τις ίδιες και μικρού βιογραφικού τους, σε ξεχωριστά άρθρα μέρα παρά μέρα, σε τρεις γλώσσες, τα Ελληνικά, τα Αγγλικά και τα Ρώσικα.

“Είμαι σίγουρη: η ευτυχία είναι συνέχεια γύρω μας αλλά δεν είμαστε πάντα έτοιμοι να την δούμε. Άλλωστε το να είμαστε ευτυχισμένοι είναι μεγάλη υπευθυνότητα. Το μόνο που μένει για μένα είναι να πείσω τους μελλοντικούς μου ήρωες, απλά να ζήσουν τη ζωή τους και να με αφήσουν να τους βλέπω. Αυτός είναι ο στόχος της ευτυχίας. Στην αίσθηση αυτής της ευτυχίας είναι και αποτύπωση της ίδιας της ζωής μέσα απο την κάμερά μου”. 
Ekaterina Basova Gonzalez

Ekaterina Basova Gonzalez

Η δουλειά της Catherine Bass-Gonzalez χαρακτηρίζεται μέσα μια ρεαλιστική αισθηματική προσέγγιση με στοιχεία ανθρωποκεντρικά και όχι επιφανειακή σκοπιά.

Οι φωτογραφίες τις έχουν ως χαρακτηριστικό τους την σύνθεση μέσα απο έγχρωμες και μαυρόασπρες αποτυπώσεις και λήψεις που δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο.

Η Κάθριν με τον φακό της αποτυπώνει καθημερινές σημαντικές στιγμές τις οποίες πολλοί απο εμάς απλά δεν παρατηρούν, η ίδια όμως μέσα απο το κλείστρο της μηχανής της τις αποτυπώνει δίνοντάς τους ζωή.
Είναι μέλος της ένωσης φωτογράφων Nikolai Tarhanov στη Ρωσία και μέλος της συντεχνίας Ρωσικού Ντοκιμαντέρ και Τηλεόρασης. 

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ