19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Εγκαινιάσε πόρτα στο Νοσοκομείου ο Υπουργός Υγείας

Ποικίλα σχόλια, κάποια ειρωνικά και κάποια θετικά, προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη (Τετάρτη 24/02) του Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η οποία συνοδεύτηκε απο τα εγκαίνια της ανακαινισθείσας εισόδου (πόρτας) των Πρώτων Βοηθειών όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. 

Ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό αλλά και αρκετός κόσμος σχολίασε την ενέργεια αυτή με μια “αλλιώτικη” διάθεση χαρακτηρίζοντας την ως υπερβολική αφού δεν συνηθίζεται και πολύ συχνά να εγκαινιάζονται ανακαινισθείσες πόρτες.

Μάλιστα πολύ καλά διαβάσατε. Εγκαίνια πόρτας που ανακαινίσθηκε στο Νοσοκομείο.

Βεβαίως η ανακαίνιση ήταν μεν αναγκαία αφού μπήκε αυτόματη πόρτα αλλά τι να την κάνεις όταν μέσα απο την αυτόματη πόρτα υπάρχει η γνωστή παλιά χειροκίνητη πόρτα που ξέρουμε τα τελευταία πολλά χρόνια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν και απο αγιασμό που ας ελπίσουμε ότι θα διώξει τα κακά πνεύματα και θα μειωθούν τα περιστατικά και οι ανθρώπινες απώλειες στο Νοσοκομείο.

Εδώ που τα λέμε η ενέργεια αυτή ανοίγει μια …πόρτα και για άλλα εγκαίνια πορτών δημόσιων υπηρεσιών και κτιρίων ακόμη και άλλων Κλινικών εντός του Νοσοκομείου.

Άντε να δούμε στο μέλλον και εγκαίνια για την πόρτα στο Παθολογικό, τη Γυναικολογική Κλινική, την Ορθοπεδική…

Γιατί όχι στο μέλλον και για το κούρεμα του γρασιδιού του Δικαστηρίου να κάνουμε εγκαίνια με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ