27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δυο Παφίτες κλέβουν λουλούδια απο εξώπορτα Ιατρείου

Όταν μας έστειλαν το βίντεο στο PafosPress.com αρχικά νομίσαμε ότι πρόκειται για μετακόμιση και άτομα τα οποία βοηθούσαν στο να μεταφερθούν οι γλάστρες με τα λουλούδια απο ένα σημείο σε άλλο. 


Όταν όμως καταλάβαμε πως δεν πρόκειται για πλάκα αλλά για πραγματικούς κλέφτες οι οποίοι πήγαν στις 5:25 το πρωί έξω απο γνωστό ιατρείο της Πάφου και πήραν 2 γλάστρες με λουλούδια τότε κυριολεκτικά μείναμε άφωνοι.

Δεν μας έκανε εντύπωση το θράσος, δεν μας έκανε εντύπωση η ώρα, δεν μας εξέπληξε το αποτέλεσμα. Εκείνο που μας παραξένεψε είναι το πως μπορεί κάποιος να πάει στις 5:25πμ έξω απο ένα γραφείο, ένα σπίτι ή πολύ περισσότερο ένα ιατρείο και να πάρει δυο γλάστρες με λουλούδια που μπορεί να τις αγοράσει σχετικά πολύ φθηνά απο ένα ανθοπωλείο ή ένα φυτώριο;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πήγαν μάλιστα …ντουέτο οι κύριοι αγνοώντας φυσικά τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως το PafosPress.com πληροφορήθηκε η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία οι άντρες της οποία αν και είδαν τα πρόσωπα των δραστών δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα παρά μόνο να διεξάγουν έρευνες.

Εμείς αποφασίσαμε να αλλοιώσαμε μερικώς το βίντεο με ειδικό φίλτρο επεξεργασίας θέλοντας να μη δημιουργήσουμε περισσότερο πρόβλημα και να …εκθέσουμε τους κλέφτες.

Τι να πει κανείς; Ας ελπίσουμε ότι είναι ένα ατυχές συμβάν. Τι άλλο μπορεί να πει κάποιος για μια τέτοια πράξη;

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ