21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Αυτή είναι η πανέμορφη Παφίτισσα που διεκδικεί τον τίτλο Face of the Globe

Τον τίτλο της Face of the Globe διεκδικεί η Γιούλα Λάμπρου απο την Πάφο στον διεθνή διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν πραγματική ανάγκη. 
Η Γιούλα είναι απο την Πάφο και είναι φοιτήτρια Οδοντιατρικής. Στο διαγωνισμό επιλέγηκε μεταξύ πολλών άλλων υποψηφίων που έλαβαν μέρος με συμμετοχή και αφού πέρασε στην φάση των 16 θα διεκδικήσει ένα απο τα τρία εισητήρια για τον τελικό. Η Γιούλα θα εκπροσωπήσει την Αγγλία λόγω καταγωγής της μητέρας. Σκοπός της είναι να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορρεί τα οποία θα δοθούν χωρίς μεσάζοντες, σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη για μια καλύτερη επιβίωση.
Προς αυτή την κατεύθυνση πρόσφατα η Γιούλα και η ομάδα που την στηρίζει διοργάνωσαν ένα fashion show στο Λονδίνο με μεγάλη επιτυχία στο οποίο συμμετείχαν αρκετές επώνυμες φίρμες και αλυσίδες ρούχων και οι οποίες πρόσσφεραν με τη σειρά τους παιδικά ρούχα για να δωθούν σε χώρες της Αφρικής και στη Συρία.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο σύνδεσμος γονέων κυπρίων Μεγάλης Βρετανίας ο οποίος με τη σειρά του ενίσχυσε την προσπάθεια.
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να το πράξει επισκεπτόμενος τη σελίδα της Γιούλας Λάμπρου στον Διεθνή Οργανισμό justgiving.com πατώντας ΕΔΩ. 
Ιδιαίτερη βαρύτητα για τις διαγωνιζόμενες στο “Face of the Globe” έχει η φιλανθρωπική δράση.
13620925_1121593834530127_8151091089740352272_n
Τι είναι ακριβώς το Face of the Globe
Το Face of the globe ειναι ενας πολυ διαφορετικος διαγωνισμος ομορφιας σε σχεση με τους αλλους εστιάζει στην προσωπικοτητα της κάθε γυναίκας,  την ενδυναμωνει να νιωθει περήφανη για το σωμα της, τα παιδια της, τα κατορθωματα της προωθώντας παράλληλα φιναλιστ ολων των σωματοτυπων, απο ποικίλα μορφωτικά υπόβαθρα και οικογενειακά στάτους επειδή επικεντρώνεται στην εσωτερική ομορφια και στο βιογραφικό της καθε κοπελας.
Που γίνοται οι τελικοί;
Οι τελικοί του διαγωνισμού γίνονται στο Λονδίνο και μετά την πρώτη φάση που θα γίνει στην Αγγλία οι τρεις πρώτες κοπέλες θα λάβουν μέρος στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό που θα γίνει στη Γαλλία. 
Ο διαγωνισμός επικεντρωνεται στο να καταφέρουν οι διαγωνιζόμενες να μαζέψουν χρηματα για το Rainbow Child Foundation, μια πιστοποιημένη φιλανθρωπική οργάνωση με εδρα την Αγγλία η οποία εχει δημιουργήσει συστήματα ύδρευσης νερού στην Αφρικη ενώ διεξάγει συχνά αποστολές για στήριξη ανήλικων παιδιών στη Συρια…
Συγχαρητήρια Γιούλα και καλή επιτυχία.  Η δράση σου τιμά και εσένα προσωπικά αλλά και την Πάφο μας!
13644327_1125215180834659_737166380_n
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ