29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Δεν τα βάζει κάτω η Πάφος FC – ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! [βίντεο]

Την 3η της σερί νίκη πέτυχε η Πάφος και δεύτερη συνεχόμενη νίκη εις βάρος της Δόξας. Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη, αρκετά διαβασμένη και με τη Δόξα να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική, πανηγύρισε με 2-0 τη νίκη στο Παφιακό με σκόρερ τους Άλμπα και Μάατσι, ο οποίος Μάατσι έχασε και το πέναλτι. Ξέφυγε η Πάφος και πήγε στο +6. 
Η Πάφος FC, δεν τα βάζει έτσι εύκολα κάτω, με την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη να πετυχαίνει μία δεύτερη σερί νίκη εις βάρος της Δόξας.

Εικόνα αγώνα:
Με τη Δόξα να κυριαρχεί στο παιχνίδι στο πρώτο μόνο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και την Πάφο να έχει την ουσία και το γκολ, οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Δύο τελικές από πλευράς Δόξας, τέσσερις από πλευράς Πάφου, που μετά το 15άλεπτο στην αναμέτρηση, ανέβηκε απαντώντας στην πολύ καλή ευκαιρία του Καλό με το καλημέρα της αναμέτρησης.
Στο 16’ ο Ντε Μέλο απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ, ο οποίος από πολύ κοντά επιχείρησε το σουτ, με τον Χατζηφραγκίσκου να είναι σε ετοιμότητα χωρίς να ξαφνιάζεται, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Οκόγιε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο της Δόξας.
Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, η Δόξα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά, ενώ στο 28’ η γηπεδούχος ομάδα με τον πρώτο της σκόρερ επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Σε τέτοια σουτ μας έχει συνηθίσει ο Μάατσι. Στο 34’ ο Άλμπα άνοιξε το σκορ στο Παφιακό, βάζοντας υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, εκτελώντας απευθείας το φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό. Κανένα περιθώριο αντίδρασης από πλευράς Δόξας.
Δύο φάσεις μέχρι το 65’ είχαμε στο Παφιακό και αυτές ανήκαν στην ομάδα του Απόστολου Μακρίδη. Η Δόξα αν και αυτή θα έπρεπε να ήταν η ομάδα που έπρεπε να κυνηγούσε το γκολ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, εντούτοις η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που έλεγχε τον αγώνα. Ντε Μέλο και Άλμπα οι πρωταγωνιστές στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες της Πάφου. Η Δόξα συνέχιζε να ήταν ανύπαρκτη στον αγώνα με την Πάφο να κάνει το παιχνίδι της και να κερδίζει μάλιστα πέναλτι στο 71’ μετά από ανατροπή του Μάατσι από τον Ενινφούλ, το οποίο απέκρουσε ο Χατζηφραγκίσκου, κρατώντας τη Δόξα ζωντανή στο παιχνίδι. Ότι δεν πέτυχε ο Μάατσι από τα 11 βήματα, το κατάφερε στο 81’ κάνοντας το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:
Πάφος: Κοδίνα, Αλαμπί, Ματούκου, Γκόμες, Ιωάννου, Νταμάχου, Γκρίκετς, Μάατσι (87’ Αντιόλο), Ντε Μέλο, Οκόγιε (66’ Δημοσθένους), Άλμπα
Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Λεάντρο, Λεονάρντο, Εντμάρ, Δημητρίου (61’ Περέιρα), Παουλίνιο (66’ Ενινφούλ), Λόπες, Λεόν, Φοφάνα, Καρλίτος (66’ Εντζό), Αγκουϊνάλντο.
Πηγή: Sigmalive.com
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ