21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αυστηρές οδηγίες του προέδρου της Σχολικής Εφορείας του Δ. Πάφου προς τους κυλικειάρχες

Αυστηρές  συστάσεις δίδει ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας  του Δ.Πάφου Μιχάλης Χαραλάμπους στους κυλικειάρχες.


Οκ. Χαραλάμπους ανέφερε πως οι κυλικειάρχες βάση του συμβολαίου τους πρέπει να βρίσκονται εντός του κυλικείου  τους και να μην έρχονται σε κανένα διαπληκτισμό και διάλογο με οποιοδήποτε μαθητή, οποιαδήποτε ηλικίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οποιοδήποτε περιστατικό σημειωθεί μεταξύ μαθητή και κυλικειάρχη είπε στο ΚΥΠΕ,” θα πρέπει ο κυλικειάρχης να ενημερώνει τους καθηγητές και αυτοί να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα”προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση “δεν πρέπει ο κυλικειάρχης να έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή και σε οποιοδήποτε διάλογο με τον οποιονδήποτε μαθητή”.

Σε δηλώσεις του ο κ.Χαραλάμπους και σχολιάζοντας το τελευταίο περιστατικό όπου κυλικειάρχης σε σχολείο στην Πάφο κράτησε ενέχυρο το ρολόι από τον μαθητή μέχρι να του επιστρέψει το ένα ευρώ για κάτι που αγόρασε, ανέφερε πως αυτά τα περιστατικά είναι καταδικαστέα, προσθέτοντας πως η Σχολική  Εφορεία θέλει το καλό της παιδείας.

Μετά το συμβάν  ο κ.Χαραλάμπους ανέφερε πως ως πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του Δ.Πάφου κάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία καλέστηκε και ο συγκεκριμένος κυλικειάρχης ο οποίος απολογήθηκε και τιμωρήθηκε παραδειγματικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ