16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Από τη ζέστη στις βροχές και τις καταιγίδες – Που θα βρέξει;

Ασταθής αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή. Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθµούς τα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύµατος αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο, που είναι γύρω στους 2 βαθµούς κάτω από τα κανονικά εποχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ