24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ανόρθωση: Στο μυαλό τους υπάρχει μόνο ο Άρης

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση

Περιθώρια και χρόνος δεν υπάρχει στην Ανόρθωση. Η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκεται πιο κοντά στην 5η θέση, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την Ομόνοια παρά από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ στο +8 από την Ανόρθωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν επιτρέπεται να υπολογίζουν σε απώλειες βαθμών των άλλων ομάδων. Αυτό, πολύ απλά, γιατί πρώτα θα πρέπει να κερδίζουν οι ίδιοι τους αγώνες τους και μετά να σκέφτονται τους υπόλοιπους. Όσο θα κερδίζει η Ανόρθωση τόσο καλύτερο πλασάρισμα θα έχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στους δυο τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας και την ΕΝΠ εντός έδρας. Μοναδικός στόχος σε αυτούς τους δυο αγώνες είναι η κατάκτηση έξι βαθμών. Μόνο έτσι μπορεί να μπει πρώτον με την καλύτερη ψυχολογία στα play off και δεύτερον να μειώσει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Όλοι σκέφτονται και έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στη Λεμεσό. Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, από την οποία η Ανόρθωση θα πρέπει να βγει κερδισμένη. Θα πρέπει να ξεπεράσει την ψυχολογία που δημιούργησε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να ξεπεράσει αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, έχοντας τώρα περισσότερο χρόνο σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού. Ο στόχος του πάντα υψηλός, όπως τον ανέφερε και στην παρουσίασή του, αλλά, όπως τόνισε, αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα του είναι δουλειά.

Πολλά τα προβλήματα
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα του Σαββάτου ξεκίνησε χθες. Ο 47χρονος Σέρβος προπονητής αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για τα οποία καλείται να βρει λύσεις. Ο Λαΐφης έχει υποστεί θλάση. Η συμμετοχή είναι αμφίβολη για τον αγώνα με τον Άρη, αν και στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα προλάβει. Ο Σέρβος προπονητής καλείται να βρει λύσεις και στις τρεις απουσίες. Οι Νούχου, Σβεχλέν και Βίκτορ είναι τιμωρημένοι. Έτσι καλείται να παρατάξει την ομάδα του με μια νέα εντελώς αμυντική γραμμή. Αριστερά λογικά θα αγωνιστεί ο Τζανακάκης καθώς έχει αυτή τη δυνατότητα. Ωστόσο, αν τελικά ο Λαΐφης μείνει εκτός, μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Χόλγκερσον.

Τα δέοντα μέτρα
Στην Ανόρθωση δηλώνουν ότι θα λάβουν όλα τα δέοντα μέτρα έτσι, ώστε η ομάδα να προστατευτεί σε θέματα διαιτησίας. Δεν έχει αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν στην καταγγελία του διαιτητή Δήμητρη Μασιά ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν κάποια συνάντηση με τα αρμόδια τμήματα της ΚΟΠ. Οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει η «κυρία», έτσι ώστε να παρθούν όλα τα δέοντα μέτρα θα αποφασιστεί τα επόμενα 24ωρα.

ΠΗΓΉ: www.sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ