15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ανοικτή πρόσκληση Πάφος 2017 σε μαθητές για το εκπαιδευτικό “Out of the skin”

Πρόσκληση προς τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων απευθύνει το Πάφος 2017 για το εκπαιδευτικό έργο “Out of the skin”, του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης –Πάφος 2017.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, στα πλαίσια του επίσημου προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα – εργαστήρι στην Πάφο, με τίτλο “Out of the skin”, από τη Δευτέρα 17 Απριλίου έως το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Πρόκειται, προστίθεται στην ανακοίνωση, για ένα έργο με στόχο την εκπαίδευση και την κοινωνική ένταξη, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15-17 ετών, με διαφορετικό εθνικό και κοινωνικό υπόβαθρο, καλώντας τα να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και να χρησιμοποιήσουν τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία ως υλικά για να δημιουργήσουν τη δική τους «τέχνη», μέσα από μια σειρά εργαστηρίων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια ομάδα από καλλιτέχνες, χορευτές και ειδικούς εκπαιδευτές θα επιλέξουν 16 έφηβους διαφορετικής καταγωγής από διάφορα σχολεία της Κύπρου και θα τους ζητηθεί να συνυπάρξουν και να εργαστούν μαζί για ένα κοινό αποτέλεσμα, μια παραγωγή Παραστατικών Τεχνών στην Πάφο, το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ