19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά και το εσωτερικό πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει και χιόνι. Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, ενώ από την Πέµπτη αναµένεται µικρή άνοδος.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ