19.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Ανακαλύψτε τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά σας με Foundation course στο Alexander College/UWE Bristol

Το Alexander College ξεκινά την καινούρια χρονιά με δύο καινούρια προγράμματα foundation, στους κλάδους “Art & Design” και “Business & Law”. Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους εθνοφρουρούς που ολοκληρώνουν τη στρατιωτική τους θητεία τον Ιανουάριο του 2017.

Το κάθε πρόγραμμα διαρκεί έξι μήνες και το ποσό των διδάκτρων θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό σπουδών, σε περίπτωση που ο φοιτητής επιθυμεί στη συνέχεια να εγγραφεί σε έναν από τους πτυχιακούς κλάδους σπουδών του UWE Bristol στο Alexander College.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στόχους φοιτητών οι οποίοι θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στον κλάδο της επιλογής τους, είτε φοιτώντας σε έναν από τους κλάδους σπουδών του UWE Bristol στο Alexander College, σε Λάρνακα και Πάφο, είτε επιλέγοντας οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη συνέχιση των σπουδών τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αναστασία Χατζηκυριάκου, καλώντας στο 24532373 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ακαδημαϊκού ιδρύματος www.alexander.ac.cy.

 

Art & Design Foundation Course  Το πρόγραμμα Τέχνης και Σχεδιασμού, εισάγει σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών κλάδων και προετοιμάζει τους σπουδαστές για εισδοχή σε οποιοδήποτε art & design κλάδο. Θα εργάζεστε σε μικρές ομάδες σε μεγάλα εξοπλισμένα στούντιο τέχνης, σχεδιασμού και φωτογραφίας όπου θα γίνεται πρακτική εφαρμογή των γνώσεων, καλλιεργώντας τις δεξιότητές σας στην εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική, γραφικές τέχνες, καλές τέχνες, μόδα και υφάσματα, ψηφιακή φωτογραφία και προγράμματα σχεδίασης. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας portfolio ή να εμπλουτίσετε το υφιστάμενο, ενώ παράλληλα θα εξερευνήσετε εις βάθος το πεδίο ενδιαφέροντός σας. Business & Law Foundation Course Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για πτυχιακές σπουδές και θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας για εισδοχή σε τομείς όπως Business, Economics, Accounting, Finance και Law. Θα λάβετε εντατικά μαθήματα Αγγλικών και θα γίνει εισαγωγή σε διάφορα μαθήματα των συγκεκριμένων κλάδων, όπως  “Computer Information Technology”, “Accounting”, “Business Mathematics”, “Marketing”, “Contract law” και “Commercial law”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ