19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ανακαίνιση Κεντρικού καταστήματος Υπεραγορών Παπαντωνίου στην Πάφο [φωτος]

Υποκινούμενες από την αφοσίωσή τους στην καλύτερη εξυπηρέτηση του ευρύτερου κοινού, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προχώρησαν πρόσφατα σε ανακαίνιση του Κεντρικού καταστήματος στην Πάφο.


Κύρια χαρακτηριστικά των Υπεραγορών Παπαντωνίου είναι η αμεσότητα προς τον πελάτη και η άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες του, με γνώμονα τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας αγορών.

Η ανακαινισμένη πλέον υπεραγορά προσφέρει στον πελάτη θετική εμπειρία ψωνισμάτος συνδυάζοντας την γνωστή πλούσια ποικιλία και άριστη εξυπηρέτηση, σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον, αναδεικνύοντας τα προϊόντα που προσφέρονται. Η νέα διαρρύθμιση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τρόπο που να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, γι’ αυτό και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην περαιτέρω προβολή των τμημάτων  της κάβας και των προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα, οι κατηγορίες των είδων σπιτιού διαρρυθμίσθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλλονται και να αναδυκνύονται καλύτερα προς τον τελικό καταναλωτή.

Η αλυσίδα υπεραγορών Παπαντωνίου, φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει την εικόνα της, μία σύγχρονη εικόνα υψηλής αισθητικής αντάξια της εποχής, της ξεχωριστής ποιότητας, του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και κυρίως, της προσωπικής σχέσης της εταιρείας με το κοινό.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ