27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Αλλάζει ο καιρός από το μεσημέρι και μετά – Έρχονται βροχές και πάλι

Σήµερα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και τοπική συννεφιά, που ενδέχεται να δώσει µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Κατά διαστήµατα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγµένη και στα ανατολικά παροδικά µέχρι κυµατώδης, ενώ το απόγευµα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται
µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο ενδέχεται να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το τριήµερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ