21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αλλάζει απόψε ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αργότερα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια, αλλά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, αρχικά κυρίως στα δυτικά και νότια, ενώ σταδιακά θα επηρεάσει και άλλες περιοχές µε τα φαινόµενα να εξασθενούν από νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ και σύντοµα στα νότια παράλια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή αρχικά θα παρατηρούνται περίοδοι µε ηλιοφάνεια και περίοδοι µε συννεφιά, ενώ από το µεσηµέρι και µετά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, µε τα περισσότερα φαινόµενα να επηρεάζουν τα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και ισχυροί άνεµοι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ