22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: “Η Πάφος της Καρδιάς μας” σας παίρνει μια βόλτα στην Παφίτικη Ύπαιθρο

Πάφος δεν είναι μόνο η πόλη της Πάφου, η Γεροσκήπου, η Πέγεια και η Πόλη Χρυσοχούς, δεν είναι μόνο τα πολιτιστικά δρώμενα και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, δεν είναι μόνο οι αρχαιότητες και το Κάστρο, η παραλίες και η πλούσια Ιστορία, Πάφος δεν είναι μόνο το παραλιακό μέτωπο και το λιμανάκι, δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα.


Πάφος είναι και η ύπαιθρος, εκεί που πριν μερικά χρόνια ξεκίνησαν όλα, εκεί που ο καθένας μας έχει τις ρίζες του, εκεί στα χωριά που μεγάλωσαν οι γονείς και οι παππούδες μας, εκεί που κάποτε τα σχολεία έσφιζαν απο ζωή, που τα συνοικέσια δημιουργούσαν μεγάλες και όμορφες οικογένειες, εκεί που νοερά επιστρέφει το μυαλό και η σκέψη μας στα χωριά μας και την καταγωγή μας.

Το PafosPress.com σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής RED CUBE και το DIGITAL STUDIO LARKO παρουσίασαν σήμερα Παρακευή στο SIGMA TV το μίνι- ντοκιμαντέρ “Η Πάφος της Καρδιάς μας” με θέμα τον Αγροτουρισμό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

#pafosmoments #tv #show #sigmatv #fotolarko #TeamFotoLarko #fotolarko2017 #PafosPress #pafos2017 #OpenAirFactory #OurCityOur2017 #PassionatelyPafos

H Πάφος της Καρδιάς μας! from foto LARKO on Vimeo.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ