21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Έχεις παλιά άρβυλα; Μας κάνουν! Γιατί το Πάφος 2017 ζητάει άρβυλα από τον κόσμο;

Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017, παρουσιάζει στις 7 & 8 Ιουλίου 2017, τη θεατρική παράσταση «Τρωάδες» σε σκηνοθεσία του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Θεόδωρου Τερζόπουλου. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης παραγωγής ο Οργανισμός Πάφος2017 ζητά από το κοινό να του παραχωρηθούν στρατιωτικά παλιά άρβυλα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως μέρος της σκηνικής εγκατάστασης.

Τα στρατιωτικά άρβυλα θα πρέπει να είναι τα παλιά άρβυλα της εθνικής φρουράς, σε οποιαδήποτε κατάσταση και να παραδοθούν ή να σταλούν μέχρι τις 20/06/2017 στη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017, Γρίβα Διγενή 55, 8047, Πάφος

* Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τα στοιχεία σας (Όνομα / Επώνυμο / Τηλέφωνο) στο κάθε παππούτσι, για να σας επιστραφούν με το πέρας της παράστασης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Περιγραφή θεατρικής παράστασης

Οι Τρωάδες του Ευριπίδη παρουσιάζονται σε μια διεθνή παραγωγή με ηθοποιούς από διχοτομημένες πόλεις, από την Κύπρο, τη Βοσνία και Παλαιστίνη. Ο λόγος των γυναικών της Τροίας, μετά την ήττα και την καταστροφή της πατρίδας τους, παραμένει επίκαιρος παραπέμποντας σε παρόμοιες τραγωδίες στην επικράτεια διχοτομημένων πόλεων όπως η Λευκωσία, το Μοστάρ και η Ιερουσαλήμ. Οι Τρωάδες επιχειρούν να αναδείξουν το παγκόσμιο δράμα της διαίρεσης και τη βαθιά ριζωμένη ανθρώπινη ανάγκη για συνεργασία, συνύπαρξη, ειρήνη. Τις Τρωαδες σκηνοθετεί ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης Θεόδωρος Τερζόπουλος, ενώ στον ρόλο της Εκάβης θα λάμψει η σπουδαία ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Πρόκειται για μια ευτυχή και υψηλού επιπέδου θεατρική συνάντηση που θα αφήσει το στίγμα της στη σύγχρονη ευρωπαϊκή τέχνη.

**Με τη συνεργασία του Θεάτρου Άττις

Σκηνοθεσία/ σκηνική εγκατάσταση/ φωτισμοί: Θεόδωρος Τερζόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτης: Σάββας Στρούμπος
Μουσική: Παναγιώτης Βελιανίτης
Τεχνικός φώτων- ήχου: Κωνσταντίνος Μπεθάνης

Παίζουν: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Σοφία Χιλλ, Νιόβη Χαραλάμπους, Hadar Barabash, Προκόπης Αγαθοκλέους, Ανδρέας Φυλακτού, Ajla Hamzic, Εβελίνα Αραπίδη, Erdogan Kavaz, Sara Ipsa, Evelin Asouant

Photo by Alex Jones

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ