32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

“Έφυγε ο Νάσος μας”- Τι είπε η αδελφή του στο PafosPress; Η κηδεία το Σάββατο

Στη γειτονιά των αγγέλων είναι ο 24χρονος Παφίτης, φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έφευγε από το γήπεδο της Τούμπας, στην προσπάθειά του να αποφύγει συμπλοκή από αγνώστους που τους επιτέθηκαν.


Την είδηση του θανάτου του δημοσιεύει το αθλητικό ελλαδικό site sport24, ενώ φίλοι του 24χρονου στέλνουν τις ευχές του για “Καλό παράδεισο” στη σελίδα του νεαρού στο facebook.

Όπως ανέφερε η αδελφή του στο PafosPress.com ο Νάσος έφυγε χωρίς να πονά, ευτυχισμένος όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στην οικογένειά του στο τελευταίο μεταξύ τους τηλεφώνημα μετά τον αγώνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 24χρονος από την Πάφο, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το περασμένο Σάββατο, 29 Απριλίου. Χθες, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου ότι ο νεαρός ήταν κλινικά νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του συγκλονίζει τους πάντες σε Ελλάδα και Κύπρο, με καθολικό το μήνυμα της καταδίκης σε κάθε μορφή βίας, από όποιον χώρο και να προέρχεται. Ο Νάσος Κωνσταντίνου είχε στην καρδιά του την αγαπημένη του ομάδα και δεν έχανε ευκαιρία να βρεθεί δίπλα της.

Από την πλευρά του, ο επίσημος ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, γράφει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε…».

Η κηδεία του αδικοχαμένου Νάσου θα τελεστεί στον Άγιο Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου το Σάββατο 6 Μαϊου στις 2:00μμ.

Πηγή: PafosPress.com/ Sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ