19.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

‘Έτσι θα αυξήσετε τις παραγγελίες σας online!’

Tο Foody, η no1 ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ στην Κύπρο τώρα και στην Πάφο!

Αυξήστε τώρα τις παραγγελίες σας κλείνοντας ραντεβου στην Πάφο: 99124567

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πως Δουλεύει

Ο πελάτης μπαίνει στο foody.com.cy και βλέπει την λίστα με τα εστιατόρια. Από εκεί μπορεί να δει το μενού του κάθε εστιατορίου και να παραγγείλει το φαγητό που θέλει.

Το εστιατόριο λαμβάνει την παραγγελία εκτυπωμένη σε μικρό εκτυπωτή/μηχανάκι που μοιάζει με αυτό της JCC την ετοιμάζει και την στέλνει στον πελάτη με το δικό του delivery.

Το μηχανάκι το οποίο παρέχει το foody χωρίς κανένα κόστος έχει δύο κουμπιά, ένα κόκκινο και ένα πράσινο.

Αν το εστιατόριο πατήσει το πράσινο, τότε το μηχανάκι ρώτα τον χρόνο παράδοσης. Όταν δοθεί ο χρόνος παράδοσης η παραγγελία επιβεβαιώνεται και ο πελάτης λαμβάνει SMS με τον χρόνο παράδοσης.

Αν το εστιατόριο πατήσει το κόκκινο, τότε το μηχανάκι ρωτά το λόγο της ακύρωσης και αυτό στέλνεται στον πελάτη με SMS

Εάν υπάρχει διαφορετική ανάγκη το foody μπορεί να στέλνει τις παραγγελίες με εναλλακτικούς μηχανισμούς όπως tablet, τηλεφωνικά ή ακόμα και σύνδεση με το POS σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να έχετε καμιά υποδομή όπως υπολογιστή ή Internet αφού το foody έχει λύσεις που εφαρμόζονται καθημερινά χωρίς προβλήματα

Το foody δεν έχει δικό του στόλο για delivery – είναι μόνο ιστοσελίδα λήψης παραγγελιών.

Όγκος παραγγελιών

Το Foody έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβρη του 2015 και από τότε έχουν γίνει 200,000 παραγγελίες ενώ πλέον γίνονται πάνω από 30 000 παραγγελίες ανά μήνα.

Σήμερα, 230 εστιατόρια και καφετέριες λαμβάνουν παραγγελίες από το foody.

Δεν υπάρχει κανένα κόστος εγγραφής ή συνδρομή ή διαφήμιση. Ο εξοπλισμός και όλη η προεργασία για να ανεβεί το μενού και οι περιοχές παράδοσής στην σελίδα γίνονται από την ομάδα του foody χωρίς κανένα κόστος.

Το μόνο κόστος που έχει το foody είναι ένα μικρό ποσοστό στην κάθε παραγγελία που στέλνει στα εστιατόρια.

Το Foody έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία σε Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Social Media, έντυπα κ.α και ο στόχος της ομάδας μας είναι απλός να μεταφέρει την πλειοψηφία των παραγγελιών online όπως έχει γίνει δηλαδή και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το καλύτερο επόμενο βήμα είναι να κανονίσουμε μια 15λεπτή συνάντηση με την ομάδα μας για να εξηγήσουμε περισσότερο τις λεπτομέρειες και πως θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε νέους πελάτες

Αυξήστε τώρα τις παραγγελίες σας κλείνοντας ραντεβου στην Πάφο: 99124567

Για περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] ή στο 77 77 22 50 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ