26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Έρχεται ο Μάρτης και φέρνει βροχές και πτώση της θερμοκρασίας…

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα και τοπικά ενδέχεται να πέσουν ελαφρές, κυρίως, βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο λίγων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ