21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ένοχοι οι 5 για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ – Θα παραμείνουν υπό κράτηση – Στις 3 Μαϊου η ποινή τους

Υπό κράτηση θα παραμείνουν οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ΣΑΠΑ μέχρι και τις 3 Μαϊου όπου και να ανακοινωθεί η ποινή τους.

Ένοχοι είναι σύμφωνα με το μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής για την πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου, μια δικαστική διαδρομή η οποία ξεκίνησε το 2015.

Ο πρόεδρος του τριμελούς κακουργιοδικειου που συνεδρίασε στην Πάφο σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα σε μια μακραν διαδικασία που ξεπέρασε τις 2 ωρες ανελυσε το σκεπτικό της απόφασης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί και στους πέντε αφορούν αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,συνωμοσίας προς καταδολίευσης, απάτης, δεκασμού δημόσιου λειτουργού ,απόσπασης χρημάτων από δημόσιο λειτουργό, δωροληψία, κατάχρηση εξουσίας, αποδοχή αμοιβής  με τρόπο που υποδηλώνει δεκασμό,διαφθορά, αθέμιτη κτίση περιουσιακού οφέλους από αξιωματούχους και λειτουργούς του δημοσίου, κλοπή από δημόσιο λειτουργό και αδικήματα που σχετίζονται με το νόμο περί συγκάλυψης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ