21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Κίνας συνεργάζεται με την Πάφο

Κινέζοι Ταξιδιώτες σύντομα στην Πάφο Πακέτα απευθείας για Πάφο αλλά και σε συνδυασμό με Ελλάδα 

 

Σε συνέχεια των εξαγγελιών της Κυβέρνησης και των αποστολών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Κίνα,   Τουριστικός πράκτορας που εδρεύει στην Πάφο, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και την σημαντική στήριξη του Κ.Ο.Τ  φιλοξενούν αυτή την βδομάδα 12 Τουριστικούς παράγοντες ( Τουριστικούς Πράκτορες και δημοσιογράφους) από την Κίνα  με σκοπό να προωθηθεί περεταίρω η Πάφος/Κύπρος στην Κινεζική αγορά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην αποστολή συμμετέχουν διευθυντικά στελέχη ενός από τους μεγαλύτερους διοργανωτές ταξιδιών της Σαγκάη – Κίνας,  κρατικό τηλεοπτικό κανάλι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, έχουν  διευθετηθεί σωρεία δραστηριοτήτων για να δοθεί έτσι  η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Κύπρο, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος, να ενημερωθούν εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος/Κύπρος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός,  για την Πάφο ΠΠΕ το 2017 κ.α.

Η ΕΤΑΠ θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο προσέλκυση κινέζων ταξιδιωτών και άμεσα στοχεύει στην προσέλκυση επισκεπτών με απευθείας πακέτα για Πάφο/Κύπρο καθώς και  σε επισκέπτες που θα συνδυάσουν το ταξίδι τους με επίσκεψη και στην Ελλάδα.

Παράλληλα η ΕΤΑΠ Πάφου θεωρεί ότι θα πρέπει οι προσφερόμενες υπηρεσίες εντός και εκτός των τουριστικών καταλυμάτων να τύχουν κάποιας αναπροσαρμογής λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες των κινέζων ταξιδιωτών, γενικότερα την κουλτούρα όπως τις γαστρονομικές τους ιδιαιτερότητες, την γλώσσα κ.α .

Οι Φιλοξενούμενοι πράκτορες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την φιλοξενία και την Πάφο ιδιαίτερα και επιβεβαίωσαν για την  ενίσχυση των προσπαθειών τους για προώθηση των τουριστικών πακέτων προς την Πάφο-Κύπρο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ