19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Έκθεση Φωτογραφίας  ‘’Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΟΥ  ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΙΑ’’

 

Στις 10 Ιουνίου  2017στις 19.00μ.μ στην γκαλερί Κύκλος στην Πάφο θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας  ‘’Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΟΥ  ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΙΑ’’ από τον έντιμο Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριο Νίκο Κουγιάλη.


H ομάδα Space Art for Charity’s, ο ΠΑΣΥΚΑΦ  και το Cancer Patients Support Group  με τους  διοργανωτές Sarah Coyne, τον John και την Val Thorley με χαρά ανακοίνωσαν μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα Η Κύπρος μου μια προσωπική ματιά, όπου θα  παρουσιάσουν φωτογραφίες από την Κύπρο στην πιο ενδιαφέρον ασυνήθιστη και πανέμορφη εκδοχή τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η έκθεση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γίνετε με πρωτοβουλία την ομάδας Space Αrt for Charity’s   καθώς και πέρσι είχε γίνει μια έκθεση από πίνακες που  κατάφεραν να μαζευτούν €4.500 τα οποία δόθηκαν σε οργανισμούς που βοηθούν ασθενείς με καρκίνο.

Καθημερινά θα μπορείτε να δείτε την έκθεση   από τις 10 Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2017, μετά θα μεταφερθεί στο Old Town Paphos, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιουνίου που θα γίνει και το κλείσιμο της έκθεσης.

Η συλλογή φωτογραφιών από 13 φωτογράφους θα είναι σε ένα ημερολόγιο το οποίο θα διατίθεται στην έκθεση και θα μπορείτε να το αγοράσετε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όλα τα έσοδα από το ημερολόγιο καθώς επίσης και από την πώληση των φωτογραφιών θα δοθούν στο ΠΑΣΥΚΑΦ και στο CPSG.

Οι διοργανωτές ανάφεραν την ευχαρίστηση τους διότι τα χρήματα  από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα δοθούν  100% στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στο CPSG.

Καλούνται φυσικά όλοι  οι φωτογράφοι που  θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Μαΐου.

Η συντονίστριά της ομάδας Sarah Coyne εξέφρασε την ευχαρίστηση της που με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να μαζέψουν Χρήματα και να βοηθήσουν στο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές, τους χορηγούς υποστηρικτές και συνεργάτες. Θέρμες ευχαριστίες στον έντιμο Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριο Νίκο Κουγιάλη για την χορηγίας και την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους χορηγούς Florida Pools, MultiBusiness, Red Grass Communication Design Studio, Οινοποιείο Tsagarides, και το The Place of Pafos.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους  Ομίλους Κύπριών  Φωτογράφων σε Πάφο και Λεμεσό καθώς επίσης και στο UKCA Camera Club που διαφήμισαν την εκδήλωση στα μέλη τους.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99254491

και στο email [email protected]

Επίσης θα μας βρείτε στο facebook

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ