18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Άρχισαν οι πωλήσεις εισιτηρίων της COBALT για Αθήνα-Πάφο-Αθήνα – Προοπτικές και για άλλους προορισμούς 

Σε συνέχεα της πρόσφατης εξαγγελίας της Cobalt για έναρξη πτήσεων για το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα,  η ΕΤΑΠ Πάφου χαιρετίζει την σημερινή επίσημη έναρξη πωλήσεων των εισιτηρίων καθώς και την ολοκλήρωση  του προγραμματισμού  πτήσεων από και προς Αθήνα .

Η Cobalt έχει περιλάβει την Πάφο στα νέα πτητικά της προγράμματα για το 2017 αρχικά με τo δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα  με 3 πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή) και με ημερομηνία  έναρξης πτήσεων τις 30 Απριλίου 2017.

Η θετική αυτή εξέλιξη, χαρακτηρίζεται σημαντική και ικανοποιεί τους φορείς της Πάφου.  Η εξαγγελία αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της οικονομίας της επαρχίας και δίνει περεταίρω προοπτική και ώθηση στην Πάφο και ενδιάμεση σύνδεση με αγορές που  την ενδιαφέρουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το νέο πρόγραμμα πτήσεων για την Πάφο και η δραστηριοποίηση της  Cobalt στην Πάφο δημιουργεί μεγάλες πιθανότητες για κάλυψη και άλλων κενών στην αεροπορική διασύνδεση της Πάφου.

Παράλληλα σήμερα 5 Απριλίου 2017 έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας της Cobalt και  φορέων της Πάφου  με σκοπό να εξεταστούν και άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και να προγραμματιστούν πιθανές κοινές δράσεις προώθησης .

Καλωσορίζουμε την Cobalt στην Πάφο και διαβεβαιώνουμε ότι  μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να πράξουμε ότι είναι δυνατό για μια πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην Πάφο και για επίτευξη  των  στόχων μας για διείσδυση σε νέους προορισμούς, αύξηση αφίξεων και την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου Πάφου με σημαντική ολόχρονη δραστηριότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ WWW.COBALT.AERO

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ