ΠΑΦΟΣ — 14 Φεβρουαρίου 2012

Γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη λειτουργεί στην Πάφο από την 1/2/2012 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Επαρχίας. Το γραφείο στεγάζεται στα νέα κτίρια της Αστυνομίας Πάφου, πίσω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το Γ. Ε. Π. βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 7:30πμ το πρωί μέχρι τις 2:30μμ (ώρες γραφείου).

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης του πολίτη εκδίδει πιστοποιητικά καλού χαρακτήρα, λευκού ποινικού μητρώου, αξιοπιστίας, βεβαιώσεις επαγγελματικών αδειών κ.α.

Στα θέματα αυτά παλαιότερα εξυπηρετούσε τον κόσμο το λογιστήριο της Αστυνομίας Πάφου ενώ αποφασίστηκε όπως γίνει και στην πόλη μας Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη που θα ασχολείται με τα ζητήματα που προαναφέραμε, για καλύτερη, ευκολότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του Πολίτη της Πάφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Share

About Author

PafosPress

(0) Readers Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

can you buy steroids online legally dbol dosage sustanon dbol cycle quality steroids for sale best prohormone for cutting