19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Δείτε πως δύο νεαρές ζωγράφοι από την Πάφο μετατρέπουν τα τζιν σακάκια σας σε «κινούμενους πίνακες» [φωτος]

Όταν κάποιος έχει ταλέντο, όρεξη και φαντασία μπορούν να συμβούν μαγικά πράγματα. Η Τόνια και η Άνθια από την Πάφο, ζωγράφοι στο επάγγελμα, εδώ και λίγο καιρό δημιουργούν αριστουργήματα τέχνης, όχι μόνο στον καμβά, αλλά και στα καθημερινά σας ρούχα. Ρούχα μοναδικά, γιατί όλοι είμαστε μοναδικοί κάνοντας τη διαφορά και στον χώρο της μόδας. Σακάκια τζιν, φανέλες, παντελόνια, παπούτσια για μεγάλους και μικρούς, για άνδρες και γυναίκες και παιδιά μετατρέπονται σε «κινούμενους πίνακες»!!!

Την αρχή έκανε η Τόνια η οποία άρχισε αυτή την υπέροχη ιδέα, να ζωγραφίζει πάνω σε σακάκια τζιν από τον Ιανουάριο του 2017 και έπειτα το καλοκαίρι του ίδιου έτους την ακολούθησε η πιστή της φίλη και συνάδελφος της Άνθια με την οποία σήμερα λειτουργούν με τεράστια επιτυχία τη σειρά ‘Author’.

Τα κορίτσια έχουν μια άψογη χημεία και συνεργασία αφού η μια συμπληρώνει την άλλη στις ιδέες τους όπως άλλωστε συνήθιζαν να κάνουν και με τους πίνακες ζωγραφικής τους. Ενώνοντας τις ιδέες και τα σχέδια τους για τον κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη τα αποτελέσματα όπως δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν… είναι απλά μοναδικά και ποτέ τα ίδια μεταξύ τους. Μοναδικά σχέδια, για μοναδικούς ανθρώπους όπως αξίζουμε όλοι μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ιδέα του ‘Author’ προέκυψε για να προσθέσουν την τέχνη της ζωγραφικής στην μόδα και να δημιουργήσουν «κινούμενους πίνακες» στους δρόμους της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα.

Ναί είναι καιρός οι δρόμοι μας να πάρουν μια νέα καλλιτεχνική γεύση μέσω των προσαρμοσμένων σχεδιασμένων ρούχων των πολυτάλαντων αυτών καλλιτεχνών.

Τα συγκεκριμένα σχέδια θα μπορούσαν να είναι πάνω σε καμβά… θα μπορούσαν να ήταν κορνιζαρισμένοι πίνακες. Τότε, γιατί τζην; Επειδή η ποιότητα του υφάσματος είναι παρόμοια με αυτή του καμβά. Γιατί τζιν σακάκια; Επειδή δεν μπορούμε να φορέσουμε κάτι πάνω από αυτά έτσι ώστε το σχέδιο πάντα θα αναδεικνύεται και οι «κινούμενοι πίνακες» τους θα μπορούν να θεαθούν στους δρόμους ή σε δημόσιους χώρους.

Οι τιμές των προιόντων οικονομικές για τους πάντες!

Στόχος των νεαρών και ταλαντούχων ζωγράφων και δημιουρφών, είναι να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να γίνει πιο στυλάτος και ξεχωριστός με χαμηλότερο κόστος.

Και επειδή τα τζιν σακάκια είναι ήδη μόδα τα εμπλούτισαν και τα εξέλιξαν δημιουργώντας νέα σχέδια προσθέτωντας λίγο το κέντημα και το ράψιμο. Εξίσου ξεχωριστά σχέδια έρχονται προσεχώς και σε φανέλες, παντελόνια και τσάντες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά αυτά έργα τέχνης τα οποία μπορείτε να φοράτε καθημερινά και να ξεχωρίζετε χωρίς να χάνετε το σχέδιο στο πλύσιμό τους αφού οι πίνακες σε αυτά μένουν για πάντα λόγω των υλικών που χρησιμοποιούν τα κορίτσια, επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook Denim By Author πατώντας ΕΔΩ και στα τηλέφωνα 99295885 – 99220696

Πάρτε και μια ιδέα της υπέροχης δουλειάς τους! Θα πάθετε πλάκα!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ