19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

“Ανακαλώντας το 2016” – Πλούσια έκθεση τέχνης στο ξενοδοχείο Almyra

Σύγχρονοι εικαστικοί έρχονται σε επαφή κι επικοινωνούν μέσα από τα έργα τους, εγείροντας αισθήσεις και ιδέες.

Η έννοια του χρόνου είναι δύσκολο να την καταλάβει κανείς γι ‘αυτό οι άνθρωποι εφηύραν το ρολόι. Δημιουργήσαμε δευτερόλεπτα, εβδομάδες και χρόνια.

Είναι σαφές ότι η μέτρηση μας του χρόνου είναι πολύ προσωπική. Τίποτα δεν θα αλλάξει πραγματικά το 2017. Όπως πάντα, οι άνθρωποι θα γεννιούνται και θα πεθαίνουν, θα πολεμάνε και θα υπάρχει που και που ειρήνη, θα αισθάνονται λύπη και ευτυχία θα κάνουν κάτι χρήσιμο ή θα προσθέτουν ηλίθια σχόλια στο Facebook.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την άλλη πλευρά, η γενική θεωρία της σχετικότητας μας έδειξε: πως ο χρόνος είναι συνεχής και ενωμένος. Αυτό σημαίνει ότι το 2016 σας δεν μοιάζει με κάποιου άλλου το 2016. Είναι μοναδικό και δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

Με αυτήν την έκθεση οι καλλιτέχνες έχοντας την ευκαιρία να δείξουν σε όλους το δικό τους όραμα του περασμένου έτους, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο. Εγκατάστασεις, ζωγραφική, σχέδιο γλυπτική, video art, φωτογραφία, κολλάζ.

Το θέμα μας: είναι ο χρόνος που περνάει, τα αποτελέσματά του, τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περίοδο του 2016.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Almyra τον Ιανουάριο, στις 14, του 2017. Η τέχνη είναι ένας από τους τρόπους για τον άνθρωπο να καταπολέμησει τον χρόνο και να κερδίσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ